close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wat doe jij aan energiebesparing?

Prijsuitreiking bespaarwedstrijd een feit!

In november 2020 riepen wij alle huurders op om mee te doen aan de uitlieme bespaarwedstrijd Watt's Up. De uitdaging? Een creatieve oplossing om gas/ water/elektra te besparen en de energiekosten laag te houden.

De inzendingen

De inzendingen brachten in beeld hoe iemand op dit moment aan het besparen is. We hebben creatieve, toepasbare en humoristische inzendingen gehad. De drie meest creatieve en inspirerende inzendingen hebben een geldprijs gewonnen.

Eerste prijs: Sybren Merkus, Watts-up-winactie.pptx

Tweede prijs: Sjoerd van Ommen, Duurzaamdoen

Derde prijs: Emiel Harmsen, Waterbesparing

Uitreiking prijzen

Sybren Merkus heeft tijdens een interview bij 1 twente de eerste prijs overhandigd gekregen.

Zie hier hoe dat is gegaan.

 

Update: Sybren laat zien waaraan hij het prijzengeld heeft besteed.

Sybren heeft voor ons in beeld gebracht hoe hij zijn prijzengeld heeft besteed. Door de aanschaf van twee producten bespaart hij uiteindelijk behoorlijk wat energie.

Waterontharder in de meterkast

Zuinige heet water dispenser

Thory Dassen, voormalig voorzitter van de projectbeheerderscommissie, heeft namens de werkgroep duurzaam huurders gedrag de tweede en derde prijswinnaars thuis verrast.

Sjoerd van Ommen heeft de tweede prijs gewonnen met zijn idee om regenwater op te vangen om de planten in zijn appartement water te geven. Zeer toepasbaar voor velen!

Derde prijswinnaar is Emiel Harmsen. Samen met zijn huisgenoot heeft hij een zeer humoristich fimpje gemaakt, dat zeker beloond moest worden volgens de jury.

Social media

Houd onze website, instagram en facebook in de gaten. Hoe het geld door de winnaars wordt besteed wordt namelijk ook in beeld gebracht. Dus wordt vervolgd!