close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

maandag 28 juni 2021
nieuws-intro-picture-comment

Na bijna 40 jaar bij SJHT te hebben gewerkt, ga ik nu genieten van mijn pensioen. Helaas kan ik door de coronamaatregelen niet van iedereen persoonlijk afscheid nemen. Ik wil via deze weg laten weten dat ik met heel veel plezier terugkijk op mijn loopbaan bij SJHT. Begonnen als bouwkundig coördinator en nu afscheid nemend als directeur bestuurder.Hier een inleiding.. deze verschijnt ook in het overzicht!

Naast mijn collega’s, de Raad van Commissarissen en onze projectbeheerders wil ik ook alle huurders bedanken voor het gestelde vertrouwen en de bijzonder gewaardeerde bijdrage aan het mede vervullen van de missie van SJHT. De collega-corporaties, onderwijsinstellingen aannemers, gemeenten, overheid en alle andere bedrijven wil ik bedanken voor de zeer plezierige samenwerking.

Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt voor de doelgroep, namelijk het bieden van betaalbare en kwalitatief goede huisvesting voor onze huurders.

Mede door de ervaringen in afgelopen 40 jaar en de prettige samenwerking met jullie, heb ik vertrouwen in de toekomst want “Samen start je sterker”.

Het ga jullie allen goed!

Ruud Mittendorff