close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

vrijdag 20 december 2019
nieuws-intro-picture-comment

De nieuwbouw aan de Lasonderdriehoek vordert en de oplevering komt in zicht. Wij verwachten de appartementen eind maart 2020 te kunnen verhuren. In dit nieuwsbericht lees je meer over hoe we te werk gaan.

Advertentie op Roomspot

SJHT publiceert al haar woningaanbod op www.roomspot.nl, zo ook de advertentie van de nieuwbouw aan de Lasonderdriehoek. We maken 1 advertentie waarin we informatie van alle 21 appartementen opnemen. Denk hierbij aan o.a. een plattegrond met indicatie van de oppervlaktes van de ruimtes en de huurprijs (en welke kosten hier wel en niet bij in zitten). Heb je interesse in een nieuwbouw appartement of ken je iemand die op zoek is naar woonruimte? Begin januari 2020 gaat de advertentie online.

Reageren

Iedereen die interesse heeft, kan een reactie plaatsen. Net als bij ons andere aanbod van appartementen, is inschrijfduur van belang: hoe langer je ingeschreven staat, hoe hoger je op de lijst komt te staan.  In het geval van de Lasonderdriehoek geldt daarnaast dat woningzoekenden in de leeftijd van 23 jaar en ouder voorrang krijgen omdat de huurprijs boven de grens voor huurtoeslag ligt voor jongeren onder de 23 jaar.

Bezichtiging

We selecteren zo’n 30 kandidaten die uitgenodigd worden voor een bezichtiging van het nieuwbouwcomplex. Medewerkers van SJHT zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. De bezichtiging vindt medio januari plaats. De exacte datum is op dit moment nog niet bekend.

Na de bezichtiging kan iedere kandidaat zijn voorkeuren doorgeven, waarna SJHT de appartementen gaat toewijzen. De 1e kandidaat krijgt het appartement van zijn/haar voorkeur aangeboden, daarna kijken we naar de voorkeur van kandidaat 2 et cetera.

Verhuur

Tekenen van het huurcontract en het overhandigen van sleutels aan de eerste bewoners van het complex is een feestelijke gebeurtenis. Daarover later meer…