close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

zondag 17 november 2019
nieuws-intro-picture-comment

Wij krijgen in een huis met 5 kamers aan de Dennenbosweg 39H in Hengelo per 1 december 2019 DRIE kamers beschikbaar en per 1 januari 2020 nog ÉÉN kamer. De 5e kamer wordt bewoond door een 1e-jaars UT student.

Er is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken en balkon, gedeelde badkamer en apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van een wastafel.

Parkeren kan voor en achter het gebouw (onbetaald) en er is voldoende plek om je fiets te stallen, zowel buiten als binnen. Het trappenhuis en de gangen worden regelmatig schoongemaakt en ook het groen wordt netjes bijgehouden. Er staat een ondergrondse restafval container voor het complex. Op loopafstand is er een winkelcentrum.

De gezamenlijke ruimtes zijn recent geschilderd. De woonkamer en het balkon moeten opgeruimd worden, maar dat doet de SJHT in samenspraak met de nieuwe huurders zodra er voor elke kamer een nieuwe bewoner is gevonden. Hetzelfde geldt voor schoonmaak van de gedeelde ruimtes. Daarna is het aan de bewoners om er met elkaar een gezellige groep van te maken die de huishoudelijke taken samen oppakt.

Ben jij een (werkende) student en met vrienden/studiegenoten op zoek naar een huis waar je samen kunt wonen? Grijp dan deze unieke kans! Reageren kan natuurlijk ook als je student bent en in je eentje een kamer zoekt.