close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Samen start je sterker

SJHT is een woningcorporatie voor studenten en jongeren tussen de 18 en 30 jaar met een minimaal inkomen. Wij zijn specialist in de verhuur van betaalbare en kwalitatief goede huisvesting in het centrum van Enschede en Hengelo.

Voor ieder wat wils

Bij ons ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een kamer in een studentenhuis of een plek voor jezelf in de vorm van een studio of appartement met aparte slaapkamer.‚Äč

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt

Door de kleinschaligheid van onze organisatie staan we dichtbij onze huurders. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de wensen en behoeften van onze huurders. We hebben oog voor de woon- en leefomstandigheden van al onze huurders en bieden een veilige plek.

We bieden kwaliteit, geen overbodige luxe

Wij zijn een professionele en betrouwbare organisatie die grote waarde hecht aan kwalitatief goede woonruimte en zetten ons dagelijks in voor een schone en veilige woonomgeving.

We houden huurprijzen betaalbaar

We zien het als onze missie iedere jongere een goede start te bieden door het beschikbaar stellen van een betaalbare plek. Wij spannen ons in om de positie van Enschede als een van de meest betaalbare studentensteden te behouden.