close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Downloads

Wij vinden het belangrijk dat je als woningzoekende al weet waar je aan toe bent als je bij ons gaat huren. Daarom kun je hier een overzicht downloaden van de documenten die we van je vragen voor het aangaan van een huurcontract. Ook kun je voorbeeld contracten inzien en hebben we de onderhoudsverdeling overzichtelijk gemaakt. De downloads hebben wij per onderwerp gerubriceerd.

Hieronder vind je een overzicht van de documenten die je voorafgaand aan het tekenen van jouw huurcontract moet aanleveren om te bewijzen dat je tot onze doelgroep behoort. Tevens kun je hier een garantieverklaring en verhuurdersverklaring downloaden.

Als je een kamer, studio of appartement bij ons gaat huren, teken je een huurcontract. Daar horen algemene bepalingen bij. Hierin staan de regels die horen bij het huren van woonruimte. Wij publiceren ons huurcontract niet meer op de website, omdat gebleken is dat malefide aanbieders het model huurcontract misbruiken.

Op aanvraag kun je een voorbeeld huurcontract per email van ons ontvangen. Ook sturen we je dan de algemene bepalingen toe. Vraag via info-at-sjht.nl een voorbeeld op.