close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Downloads

Wij vinden het belangrijk dat je als woningzoekende al weet waar je aan toe bent als je bij ons gaat huren. Daarom kun je hier een overzicht downloaden van de documenten die we van je vragen voor het aangaan van een huurcontract. Ook kun je voorbeeld contracten inzien en hebben we de onderhoudsverdeling overzichtelijk gemaakt. De downloads hebben wij per onderwerp gerubriceerd.

Hieronder vind je een overzicht van de documenten die je voorafgaand aan het tekenen van jouw huurcontract moet aanleveren om te bewijzen dat je tot onze doelgroep behoort. Tevens kun je hier een garantieverklaring en verhuurdersverklaring downloaden.

Als je een kamer, studio of appartement bij ons gaat huren, teken je een huurcontract. Daar horen algemene bepalingen bij. Hierin staan de regels die horen bij het huren van woonruimte. Hieronder vind je een voorbeeld van ons huurcontract en de algemene bepalingen. Lees deze goed door ter voorbereiding op de afspraak waarin je jouw huurcontract ondertekent.

Een deel van ons woningbezit heeft geen individuele cv-ketel, maar een collectieve ketel. Deze collectieve ketel voorziet de woonruimte van warmte (verwarming en warm water). Als je een eigen cv-ketel hebt, moet je zelf een contract sluiten met een energieleverancier. In geval van een collectieve ketel is sluit je een contract met ons. Hieronder vind je een voorbeeld van ons warmtecontract, de algemene leveringsvoorwaarden en het tariefblad.